top of page

Karrier

Image by Lorenzo Herrera

10 MEGGYŐZŐ ÉRV, HOGY MIÉRT A GLOBEFOX

1. Modern technológia a mindennapi munkában

A GLOBEFOX-nál nincs szükség felesleges papírmunkára. Minden adminisztratív feladatunk automatizálva van. Ez nemcsak környezetbarát, de hatékonyabb és stresszmentes folyamatokat eredményez.

Rendszerünk lehetővé teszi, hogy szűrjük a hirdetésekből beérkező jelentkezők listáját. Ezáltal akár 80%-kal növeljük a megfelelő munkavállalók megtalálásának esélyeit, gyorsítva és optimalizálva a toborzási folyamatot.

Automatizált rendszerünk naprakész információkat biztosít ügyfeleinknek. Valós idejű SMS és e-mail értesítésekkel láthatják a jelöltek állapotát és érkezésüket. Ezáltal mindig minden résztvevő naprakész az aktuális ügymenetekről. Ez minimalizálja az időveszteséget és a bizonytalanságot, és maximalizálja az eredményességet mind az ügyfelek, mind a munkavállalók számára.

Image by LinkedIn Sales Solutions

2. Rugalmasság és munka-magánélet egyensúlya

A GLOBEFOX-nál lehetőség van a munkavállalók számára arra, hogy rugalmas munkaidő-beosztást válasszanak. 

Felismerve az otthoni munkavégzés előnyeit, vállalatunk lehetőséget biztosít a home office számára.

Modern technológiáink lehetővé teszik kollégáink számára, hogy bárhol és bármikor hozzáférjenek az adatokhoz és az információkhoz, ami növeli a rugalmasságot és a hatékonyságot.

Vállalatunk elkötelezett a  munka-magánélet egyensúlya mellett, hiszünk abban, hogy ez a megközelítés hozzájárul a munkavállalók elégedettségéhez és a vállalati eredményességhez egyaránt.

Image by Jason Goodman

3. Szakmai kihívások és fejlődési lehetőségek

A GLOBEFOX munkatársainak lehetőségük van számos különböző projektben részt venni, kiterjedve  az iparágak és üzleti területek széles skálájára. Ezáltal garantáljuk a szakmai változatosságot és kihívásokat.

Rendszeres tréningek és fejlesztő programok állnak rendelkezésre, hogy minden kollégánk a legfrissebb szakmai ismeretekkel rendelkezzen, és folyamatosan fejlessze készségeit.

Egyértelmű karrierútvonalakat biztosítunk minden pozícióhoz.

A projektek komplexitása és sokfélesége garantálja, hogy minden munkavállaló számára elég kihívást kínáljunk. Így folyamatosan lehetőség nyílik új problémák megoldására és új készségek megszerzésére.

Image by Cherrydeck

4. Csapat és közösség

A GLOBEFOX-nál kiemelten fontosnak tartjuk az összetartó csapatdinamikát. A kollégák közötti erős kapcsolatok és együttműködés alapja a sikeres projekteknek és a pozitív munkahelyi környezetnek.

Folyamatos szakmai csapatépítő tréningeket és workshopokat tartunk, amelyek fejlesztik a kommunikációs készségeket, a problémamegoldó képességeket és a konfliktuskezelési módszereket.

Ösztönözzük az átlátható és proaktív kommunikációt, hogy a csapat mindig tájékozott legyen a projektek fejleményeiről és az esetleges változásokról.

Csapatunk nem csak egy egyszerű munkahelyi közösség, hanem egy olyan társulat, amely összetart, támogat, és közösen dolgozik a sikerért. 

Image by CHUTTERSNAP

5. Elkötelezettség a tehetségek felé

A tehetséges kollégáink kiemelkedő teljesítményét számos elismerési programmal jutalmazzuk. Ez lehetővé teszi számukra, hogy érezhessék a munkájuk iránti elismerést és megbecsülést.

Kiemelten fontos számunkra, hogy folyamatos fejlesztő programokat kínáljunk tehetséges munkavállalóinknak. Ezen programok révén lehetőségük van kibővíteni készségeiket és specializációjukat.

Aktívan keresünk és támogatunk tehetséges egyéneket a vállalaton belül, valamint a szélesebb szakmai közösségben.

Az elkötelezettségünk azon is alapul, hogy támogassuk a tehetségek szakmai és személyes fejlődését. Ehhez személyre szabott terveket készítünk, figyelembe véve az egyéni célokat és ambíciókat.

Az elkötelezettségünk a tehetségek felé nem csak egy belső érték, hanem az innováció és a vállalati növekedés hajtóereje. Célunk, hogy minden tehetség megtalálja a helyét, fejlődjön és hozzájáruljon a közös sikerhez.

Image by Erik Mclean

6. Kiemelkedő kereseti lehetőség

A GLOBEFOX filozófiája az, hogy a munkavállalóinknak nem csak stabil és kielégítő fizetésre, hanem valóban kiemelkedő kereseti lehetőségekre van szükségük. Ennek érdekében  olyan kereseti struktúrát kínálunk, ahol nincs felső határ, és a tehetséges és elkötelezett munkavállalóink számára nyitva áll az út a pénzügyi siker felé.

Kiegészítő juttatások és prémiumok, amelyek további ösztönzőt jelentenek a kimagasló teljesítmény eléréséért, és hozzájárulnak a munkavállalók pénzügyi jólétéhez.

Jövedelmi lehetőségeink segítenek a munkavállalóknak megvalósítani szakmai és személyes célaikat, és ezzel hozzájárulnak a teljes életminőségük javulásához. A pénzügyi stabilitás és a kiegyensúlyozott anyagi helyzet kulcsfontosságú tényezők a munkavállalói boldogság és elégedettség elérésében.

Image by Riccardo Annandale

7. Marketing támogatás közösségi média felületeken

A GLOBEFOX-nál nem csak munkaerőközvetítésről van szó, hanem arról is, hogy segítjük kollégáinkat a hatékonyabb és vonzóbb bemutatkozásban a digitális térben.

Tapasztalt kreatív csapatunk professzionális videó- és képalkotást biztosít a munkavállalóinknak. Bemutatkozó videók, képes önéletrajzok és egyéb tartalmakat készítünk, amelyek segítik a munkaerőközvetítési folyamatot.

Professzionális közösségi média kezelés, beleértve a posztok tervezését, ütemezését és az interakciók kezelését. Ezzel a munkavállalóinknak nem kell foglalkozniuk, így teljes mértékben a partnereink igényeire koncentrálhatnak.

Együttműködésünk során arra törekszünk, hogy kollégáink a lehető legjobb módon mutathassák be a projekteket a digitális térben a munkaerőközvetítési folyamatban történő részvételük elősegítése érdekében.

Image by Jaredd Craig

8. Jogi háttér és támogatás

A GLOBEFOX-nál elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden munkavállalónknak biztosítsuk a megfelelő jogi hátteret és támogatást, különösen a nemzetközi munkavégzés esetén.

Tapasztalt jogi szakértőink rendelkeznek a nemzetközi munkavállalási jog terén való mélyreható ismeretekkel. Ezzel segítünk a munkavállalóinknak megérteni és betartani a helyi és nemzetközi munkajogi előírásokat.

Arra törekszünk, hogy minden kollégánknak biztosítsuk a jogi támogatást és védelmet, különös tekintettel a nemzetközi munkavégzés során felmerülő kihívásokra.

Image by hj barraza

9. Automata számlázás és adminisztráció

Modern és hatékony számlázási rendszerünk lehetővé teszi a gyors és pontos számlázást. Az automatizált folyamatok csökkentik az emberi hibák kockázatát, és biztosítják a pénzügyi tranzakciók zökkenőmentes lebonyolítását.

Az adminisztratív terhek csökkentése érdekében automatizált eszközöket alkalmazunk. Ez lehetővé teszi munkavállalóinknak, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezzék el az adminisztratív feladatokat.

Az automatizált számlázási és adminisztrációs folyamatok bevezetése nem csupán hatékonyabb munkavégzést eredményez, hanem jelentős mértékben hozzájárul a stressz csökkentéséhez is kollégáink életében. A napi rutinfeladatok automatizálása segít elkerülni a felesleges  mentális terhelést, amely gyakran az ismétlődő feladatok végzése miatt jelentkezhet.

Image by Rosie Sun

10. Problémamegoldás minden területen

A GLOBEFOX-nál a problémamegoldás kiemelt fontosságú minden területen, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy munkavállalóinkat minden kihívásban támogassuk.

Az elkötelezettségünk abban rejlik, hogy proaktívan kezeljük a felmerülő problémákat. Azon dolgozunk, hogy még mielőtt azok kritikussá válnának, megtaláljuk a megoldásokat.

A csapatmunkában hiszünk, és ösztönözzük a munkavállalóinkat, hogy együttműködjenek, és találjanak közös megoldásokat. A különböző nézőpontok és készségek összehangolása segít minket a hatékonyabb problémamegoldásban.

Minden eszközt és támogatást biztosítsunk a sikeres problémamegoldáshoz, elősegítsük az eredményes és kiegyensúlyozott munkavégzést.

bottom of page