top of page

Szolgáltatásaink

Munkaerő-közvetítés

Mi vagyunk azok, akik több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a munkaerő közvetítés területén. Ez idő alatt számos kihívással találkoztunk és rengeteg sikertörténetet írtunk közösen ügyfeleinkkel.

Mi tesz minket különbözővé? Az, hogy folyamatosan a leginnovatívabb módszerek felé fordulunk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Az egyik ilyen megközelítésünk, hogy toborzó videókat használunk, amelyekben valós időben mutatjuk be a munkavállalók mindennapjait. Ezáltal nem csupán szöveges leírást kínálunk a potenciális jelentkezőknek, hanem valóságos betekintést engedünk a munkahely hangulatába és dinamikájába. Ezek a videók nem csupán informálnak, hanem inspirálnak is, így segítve a munkaerő-közvetítés folyamatát.

Emellett büszkék vagyunk arra, hogy áraink versenyképesek és megfizethetőek. Azonban nem csak az árunk tesz minket vonzóvá. Az általunk nyújtott szolgáltatások minősége, az ügyfelek iránti elkötelezettségünk és a hatékony kommunikáció mind olyan elemek, amelyekben kiemelkedünk.

Ha Ön is egy olyan partnerre vágyik, aki nem csupán közvetít, hanem valós értéket és megoldásokat nyújt, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Marketing

Logó és arculattervezés: A logó és az arculat meghatározása kiemelten fontos, hiszen ezek az elemek segítenek azonosítani és megkülönböztetni a céget a versenytársaktól. Egyedi, könnyen felismerhető és megjegyezhető logóra és arculatra van szükség, amely összhangban van a cég értékeivel és célcsoportjával.

Tartalomgyártás: A tartalomgyártás fontos része a marketingstratégiának. Ide tartozik a blogbejegyzések, cikkek, infografikák, videók, social media posztok stb. készítése, amelyek segítenek megismertetni a céget, szakértelmét és termékeit vagy szolgáltatásait a célcsoportokkal.

Webdesign és webfejlesztés: A honlap a cég online jelenlétének központja. Fontos, hogy a honlap felhasználóbarát legyen, és megfelelően reagáljon az eszközök változásaira (pl. mobilbarát legyen). Emellett az SEO (Search Engine Optimization) elemek beépítése is kiemelten fontos, hogy a honlap könnyen megtalálható legyen a keresőmotorokban.

Online és offline marketingkampányok: Az online és offline kampányok tervezése és végrehajtása, beleértve az email marketinget, PPC hirdetéseket, szponzorációs lehetőségeket, rendezvényeket stb. Fontos, hogy a kampányok összhangban legyenek a cég általános marketingstratégiájával és üzenetével.

Social media kezelés: A social media platformok kiemelkedő lehetőséget jelentenek a cégeknek a közvetlen kommunikációra a vásárlókkal. Fontos, hogy aktívan kezeljék ezeket a platformokat, rendszeresen posztoljanak és kölcsönhatásba lépjenek az ügyfelekkel.

Innovatív munkaügyi tanácsadás

Az innovatív HR tanácsadás egy olyan szolgáltatás, amely a hagyományos emberi erőforrás (HR) tanácsadási megközelítéseken túlmutat, és modern, újító módszereket és eszközöket alkalmaz a vállalkozások számára. Ennek a fajta tanácsadásnak az a célja, hogy az HR folyamatokat és stratégiákat olyan innovatív megközelítésekkel gazdagítsa, amelyek segítik a vállalkozásokat az alkalmazottak hatékonyabb kezelésében és a humán erőforrások területén előnyök elérésében.

 

Az innovatív HR tanácsadás lehet magában foglalni:

 1. Technológiai Megoldásokat: Bevezetésre kerülhetnek modern HR szoftverek, adatelemzési eszközök, mesterséges intelligencia vagy gépi tanulás alkalmazásai a HR folyamatok optimalizálása érdekében.

 2. Stratégiai Munkaerőtervezés: Az innovatív HR tanácsadás segíthet a vállalkozásnak a jövőbeli munkaerő-szükségletek előrejelzésében és az ehhez kapcsolódó stratégiák kidolgozásában.

 3. Munkavállalói Élmény: Fókusz lehet a munkavállalói élmény javításán, beleértve a korszerű munkahelyi környezetek kialakítását, fejlesztési lehetőségeket és az alkalmazottak jólétének támogatását.

 4. Diverzitás és Inkluzivitás: Az innovatív HR tanácsadás előtérbe helyezheti a diverzitást és az inkluzivitást, elősegítve a sokszínűséget és az esélyegyenlőséget a munkahelyen.

 5. Agilis Módszerek Alkalmazását: Az agilis módszerek bevezetése a HR folyamatokban, amelyek gyorsabb reagálást és rugalmasságot tesznek lehetővé.

 6. Munkaerő Kölcsönzés és Rugalmas Foglalkoztatás: Az új típusú munkaerő-alkalmazási modellek bevezetése, mint például a munkaerő-kölcsönzés vagy a rugalmas foglalkoztatás.

 7. Adatvezérelt Döntéshozatal: Az adatok és analitika szerepeltetése az HR folyamatokban a hatékonyabb és stratégiaiabb döntéshozatal érdekében.

Szlovák cég alapítás, könyvelés, fordítás. 

Ha vállalkozásindításban gondolkodik Szlovákiában akkor jó helyen jár!  

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a vállalkozás alapításától kezdve a fordításon és könyvelésen át egészen a szükséges ügyintézésig. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink számára könnyű és zökkenőmentes legyen az üzleti tevékenység megkezdése.

Miért érdemes minket választanod?

 • Kedvezőbb adózási feltételek: Szlovákia kiváló lehetőségeket kínál a vállalkozásoknak kedvező adózási feltételekkel, és mi segítünk kihasználni ezeket.

 • Egyszerűbb feltételek: Szakértő csapatunk minden lépésben segít, hogy az üzleti tevékenység elindítása egyszerű és gördülékeny legyen.

 • Teljes körű ügyintézés: Nálunk nem kell többféle szolgáltatóval egyeztetned. Mindent egy helyen intézünk el számodra, hogy időt és energiát spórolj.

 • Rejtett költségek nélkül: Átlátható és tisztességes árazással dolgozunk, nincsenek rejtett költségek, így mindig tudod, mire számíthatsz.

 • Nyelvi sokszínűség: Nem kell aggódnod a nyelvi akadályok miatt. Csapatunk magabiztosan kommunikál magyarul, szlovákul és angolul is, így minden információt és segítséget megkapsz az anyanyelveden.

Tehát összegezve a szolgáltatásainkat: 

 1. Új szlovák cég alapítása

 2. Szlovák székhelyszolgáltatás 

 3. Ingyenes konzultáció szlovák cégalapítás előtt 

 4. Szlovák cég módosításai, változtatások 

 5. Szlovák cégnév ellenőrzése

 6. Könyvelés

 7. Fordítás magyar-szlovák-angol nyelveken

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan segíthetünk vállalkozásodnak Szlovákiában, a cégalapítás előnyeiről és hátrányairól kattints a bővebb információ gombra. 

"Creativity is intelligence having fun."

Albert Einstein

bottom of page