top of page

Rólunk

Image by Thorsteinn Svavarsson

Így kezdődött minden

2022-ben Pozsonyban, a GLOBEFOX nevű cég megalakulásának éve volt.

Ebben az évben három elkötelezett vállalkozó szellemű alapítótag, egy programozó, egy nemzetközi jogász, és egy marketinges sok-sok egyeztetés után összefogott, hogy létrehozzon valami igazán különlegeset.

Mindegyikük a saját területén elismert szakértőként tündökölt.

Ez a kis, ám annál szenvedélyesebb csapat egységesen hitt abban, hogy az üzletnek nemcsak profitot kell hoznia, hanem hozzá kell járulnia a társadalom, a környezet és az emberek tartós fejlődéséhez.

Így született meg a GLOBEFOX, egy olyan vállalkozás, amely nem csak szolgáltatásokat nyújt, hanem valódi küldetéssel is rendelkezik.

Egy jogász, aki az igazságosság és tisztesség jegyében vezeti az üzlet jogi vonalát. Nem csak a törvények értésében és tiszteletben tartásában kiváló, hanem egy olyan erkölcsi kompaszként is szolgál, ami mindig az igazság és a tisztesség irányába mutat. Ő nem csupán jogász, hanem etikus gondolkodó, aki mindig az emberi jogok és a törvényesség szolgálatában áll.

 

Egy marketinges, aki az értékeket és az emberi kapcsolatokat helyezi előtérbe.

Ő nem csak a piaci trendeket ismeri, hanem az emberek szívébe is belelát. Képes az érzelmek és az értékek világát megérteni, és képes egy terméket vagy szolgáltatást nem csak eladni, hanem a szívükig eljuttatni az embereknek.

A kapcsolatokban való mély megértése és empátiája révén képes valódi és tartós kapcsolatokat kialakítani az ügyfelekkel.

 

A programozó pedig a kreativitás és az innováció zsenije, aki mindig keresi az új utakat és megoldásokat.

Számára a kódok és az algoritmusok nemcsak munka, hanem egy életforma. Mindig az új technológiák iránti szenvedély vezérli, mindig keresi azokat a megoldásokat, amelyek egyszerre hatékonyak és kreatívak. Ő a digitális világ varázslója, aki mindig azon dolgozik, hogy a technológia az emberiség szolgálatába álljon.

Ez a három alapítótag úgy döntött, hogy egyesítve tudásukat és erőforrásaikat, egy olyan vállalkozást hoznak létre, amely nem csak a gazdasági sikerért, hanem az emberi értékekért és a társadalmi felelősségvállalásért is kiáll.

A GLOBEFOX nem csak egy cég, hanem egy közösség, ahol az üzleti innováció és a társadalmi fejlődés találkoznak. Ez az év az összefogás és a lendület éve volt, amely azóta is vezeti a vállalkozásunkat az új kihívások és lehetőségek felé, mindig a kiválóság, a tisztesség és az elkötelezettség irányában.

Azóta, hogy elindítottuk utunkat, több kiváló és elhivatott egyén csatlakozott csapatunkhoz, akik szintén hisznek abban, hogy a sokszínűség erejével és az együttműködés dinamikájával igazi csodákat lehet elérni. A hozzánk csatlakozott új tagok nem csak szakmai szinten hoztak magukkal új perspektívákat és innovatív ötleteket, hanem szívvel-lélekkel csatlakoztak a közös küldetésünkhöz.

Ez az erősítés nem csak a vállalatot tette erősebbé, hanem egyben szélesítette is azokat a lehetőségeket, amelyeket kínálhatunk ügyfeleinknek. A kreativitás, az elkötelezettség és a szenvedély, amellyel minden egyes csapattagunk a vállalat irányába dolgozik, hozzájárult egy olyan dinamikához, amely előmozdítja az innovációt és a kiemelkedő szolgáltatásokat.

Ahogy egyre több tehetséges és inspiráló szakember csatlakozik hozzánk, úgy erősödik tovább a GLOBEFOX közössége. Mindannyian együttműködünk és támogatjuk egymást, és ez a közös elkötelezettségünk teszi lehetővé, hogy valóban mély és hosszú távú kapcsolatokat építsünk ügyfeleinkkel. A jövőben is folytatjuk az elkötelezett munkát az inspiráció, a minőség és a fenntarthatóság jegyében, hiszen hiszünk abban, hogy egy erős és összetartó csapat mindent képes elérni.”

"Összekötjük a tehetséget a lehetőséggel."

Image by Lukáš Kulla

Cégbemutató prezentáció

DOWNLOAD GER
DOWNLOAD ENG
bottom of page